نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت

هدف از برگزاری همایش‌ها ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار اعضای جامعه در موضوعات مختلف علمی و پژوهشی و پدید آوردن فرصت‌هایی برای بررسی واکنش‌های جامعه نسبت به آن موضوع و ایجاد تحولات اجتماعی است. از این رو همایش‌ها ارتباط مستقیمی با رشد و تحولات یک جامعه دارند.

برگزاری همایش‌ها، نشان دهنده آن است که آن کشور در حال واکنش و تحول در همان موضوع خاص می‌باشد. با شروع فراخوان یک همایش با موضوع خاص، افراد مرتبط با آن موضوع در صدد رونمایی از فعالیت‌ها و دانش خود و ارائه مقالات مرتبط با آن موضوع بر می‌آیند. این تلاش‌ها موجب می‌شود قدم مؤثری در جهت پیشرفت جامعه و رسیدن به تکامل بیشتر برداشته شود.

در پس ارائه مقالات و سخنرانی‌ها، چالش‌های ذهنی برای ارائه دهندگان مقاله و نیز برای شرکت کنندگان همایش و مخاطبان مقالات به وجود می‌آید و این خود زمینه ساز تحولات مؤثر در جامعه علمی است.

از آنجا که حوزه علمیه خواهران استان قم با برخورداری از 17 مدرسه علمیه و مؤسسه آموزش عالی حوزوی در سطح 2، 3 و 4، یکی از غنی‌ترین ظرفیت‌ها در زمره نویسندگی و تولید محتوای علمی است، لازم است تا جهت استفاده از این ظرفیت، و با برگزاری فعالیت‌های پژوهشی، از جمله همایش علمی، جامعه علمی کشور را برای یک تلاش علمی به تکاپو وادارد. از این رو، حوزه علمیه خواهران استان قم بر آن شد تا در تاریخ 1 فروردین 1402، همایش ملی «زن، خانواده و امنیت» را آغاز نماید.

 

نامه تأیید همایش از مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران

 

نامه تایید